Bodø/Glimt mot til

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

Bodo Glimt Lar Seg Ikke Pavirke Av Roma Braket Bevisst Spill Eurosport

Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

. 1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Det endte med 51 til hjemmelaget. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

19 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt tok en fortjent 2-1-seier hjemme mot Sarpsborg 08 denne helgen og befestet seg dermed som det beste laget i Eliteserien om dagen. I 2020 fikk ikke én eneste supporter være til stede på San Siro da Glimt knepent røk ut av Europaliga-kvaliken etter et knepent 3-2-tap mot.

U T T V V. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden. Niklas Aune Johnsen.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Takk for din påmelding. Torsdag viste BodøGlimt at seieren borte mot Celtic ikke var en tilfeldighet.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

Bodø Glimt mot Tromsø. FK BodøGlimt - Tromsø IL. Bodø Glimt form og statistikk.

Sak 66 FK BodøGlimt skal stemme mot ev. Fritjof Nansen vei 3-7. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. 3-1-seieren borte ble fulgt opp med 2-0 på Aspmyra etter scoringer av. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Mai for tre år siden. 75 54 55 00. Oddsen for BodøGlimt-seier er 155 uavgjort 420 og LSK-seier 540 kan forandre seg frem til kampstart.

Sikre deg plass på 16. Grei fangst men med rom for forbedring. Mai 2022 2001 Oppdatert 16.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Innløs din reservasjon Addresse Glimt. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Glimt gikk videre på walkover mot Aalesund mens kanarifuglene slo Nardo 4-0 borte etter to scoringer av Tom Peder Pettersson Akor Adams og Pål André Helland 2. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot.

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. Billetter Rana - Glimt. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Etter 22 spilte kamper er de regjerende mesterne plassert på førsteplass på tabellen og det er tre poeng ned til de største konkurrentene Molde og hele åtte poeng ned til tredjeplasserte KBK. 21 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. Sikre deg plass på 16.

Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor. 18 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 17 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Mai-festen mot Tromsø nå. Mai-festen mot Tromsø nå. 160522 1701 160522 1701.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Fremlagte forslag på Forbundstinget om å stanse arbeidet med innføring av VAR i. Siden da har Glimt spilt.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Mats Torbergsen NTB. Finner du ikke billetten din.

Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien. 19 hours agoBodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

16052022 1800 Aspmyra Stadion. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Billetter Rana - Glimt.

Forslag på Forbundstinget eller initiativer til utredning av åpning for privat eierskap i norske fotballklubber. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

Finn dine kjøpte billetter Innløs reservasjoner. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Sak 65 FK BodøGlimt skal fremme og støtte forslag på Forbundstinget eller støtte ev.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

Bodo Glimt Az Alkmaar Ny Europeisk Festaften Pa Aspmyra

Stokke Om Bodo Glimt Rett Og Slett Vakkert Vg

Samme Ellever Som Sist For Glimt Bodo Glimt

Suverene Bodo Glimt Sikret Historisk Gull Vi Har Flyttet Grenser Eurosport

Dette Er Lagene Glimt Kan Mote Kan Sla Alle Vg

Snudde Kampen Etter Tidlig Kalddusj Glimt Klare For Sin Forste Cupfinale Pa 19 Ar Nrk Sport Sportsnyheter Resultater Og Sendeplan

Fotballklubben Bodo Glimt Sin Gruppe

Perfekt Utgangspunkt Foran Spennende Kamp Bodo Glimt

Preview Bodo Glimt Vs Roma Prediction Team News Lineups Sports Mole

Horrible As Roma Were Made By Norwegian Club Bodo Glimt 6 1

Glimt Pa God Vei Mot Malrekord Etter 5 2 Over Stabaek Eurosport

Nesten 400 000 Sa Bodo Glimt Sla Roma Nok En Gang Vi Bruker Mye Krefter Og Ressurser Pa Disse Kampene Kampanje

Bodo Glimt Eventyret Fortsetter Klar For Attedelsfinale Lag Onsker Ikke A Komme Til Norge Eurosport